Rólunk

Wiederwald Gábor, a vállalat alapítója vagyok. 1975-ben a Dunaújvárosi Ingatlankezelő Vállalatnál kezdtem az építőipari szakmát.
1984-ben a miskolci barlangászok alapította Aqva-Mount gmk vezetői rájöttek, hogy nem elég az alpintechnika, kell egy építőipari szakember is a szakszerű munkavégzéshez, így esett rám a választásuk.
Sok alpinistát megtanítottam az építőipari szakmák szakszerű végzésére, de éreztem, hogy ennél sokkal könnyebb egy szakembert megtanítani kötéltechnikával dolgozni. Ezért 1990-ben megalapítottam az Alpin-Bau betéti társaságot, azóta dolgozunk ebben a formában.
Munkánk minőségét lés hozzáállásunkat látva többször fordult elő, hogy bár egy épület felújítására hívtak, a végére az egész utcasort felújíttatták velünk.Ennyi idő alatt rengeteg tapasztalattal, szakmai tudással és sok kiváló munkatárssal erősödtünk.Tapasztalataink alapján tudjuk, hogy vannak olyan munkák, amelyekett célszerűbb állványozni, mint pl. a Dryvit homlokzat hőszigetelés, így az ilyen jellegű munkákat mi is inkább állványozással, saját állvánnyal végezzük el.